JMR -

EVENEMENTEN

HOME 
PORTFOLIO
OVER ONS
HOW WE WORK
CREATIES
EVENEMENTEN
CONTACT

festivals – company events – grand openings – tv shows – concerts –

Watershow evenementen

Festival

evenement

Bedrijfs

evenement

concert &

Theater

grand

opening

Festival

evenement

Festivals Watershows

JMR Waterworld is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van watershows en speciale effecten voor festivals. Bij ons kun je terecht voor een watershow op maat. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het bouwen van onderdelen voor stages, het creëren van spectaculaire fonteinen en andere watereffecten.

Onze focus ligt op het leveren van watershows op maat, waardoor we in staat zijn om unieke en onvergetelijke ervaringen te creëren. Naast ons bestaande aanbod, kunnen we ook nieuwe effecten bouwen voor festivals om de meest indrukwekkende ervaringen te creëren voor het publiek.

Met onze jarenlange ervaring in de industrie en ons gepassioneerde team van professionals, kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve watereffecten bieden voor hun evenementen. Door te werken met JMR Waterworld, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun evenementen een blijvende indruk achterlaten op hun publiek.

Bedrijfs watershows

JMR Waterworld is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en bouwen van spectaculaire watershows en special effects voor diverse bedrijfsgerelateerde evenementen. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het bouwen van pixelprinters en fonteinen om zo een luxueuze en onvergetelijke indruk achter te laten op je gasten en personeel.

Of het nu gaat om feesten, openingen of beurzen, onze op maat gemaakte watershows en special effects zullen gegarandeerd een indrukwekkende en memorabele ervaring creëren voor alle aanwezigen. Ons gepassioneerde team van professionals heeft jarenlange ervaring in de industrie en streeft ernaar om de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve watereffecten te bieden voor elk evenement.

Door samen te werken met JMR Waterworld, kunnen bedrijven erop vertrouwen dat hun evenementen worden omgetoverd tot een visueel spektakel dat lang zal blijven nazinderen bij hun gasten.

Bedrijfs

evenement

Concerten

& theather

Concerten & Theater

JMR Waterworld is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke watershows en special effects voor concerten en tours van artiesten. Ons team is gepassioneerd en ervaren in het op maat maken van watershows die perfect passen bij de specifieke behoeften en wensen van de artiest en zijn of haar team.

Wij kunnen verschillende soorten fonteinen creëren die tussen het publiek kunnen staan, evenals stage-onderdelen met indrukwekkende water- en lichteffecten. Al onze effecten zijn aan te sturen via DMX, waardoor wij ze perfect kunnen synchroniseren met de muziek en de podiumverlichting.

JMR Waterworld heeft al vele jaren ervaring met het bouwen van unieke watershows en special effects voor artiesten en hun tours. We hebben in het verleden samengewerkt met talloze beroemde artiesten en weten precies hoe we hun visie tot leven kunnen brengen op het podium.

Grand openings

Bij JMR Waterworld begrijpen we hoe belangrijk het is om de aandacht van het publiek te trekken tijdens de opening van grote evenementen voor bedrijven of beurzen. Daarom kunnen wij unieke watershows en special effects creëren die de perfecte manier zijn om indruk te maken op je gasten en om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Wij kunnen verschillende soorten watershows en special effects creëren, zoals muziekshows met water effecten en pixelprinters. Al onze effecten zijn aan te sturen via DMX, waardoor we ze perfect kunnen synchroniseren met de muziek en de andere aspecten van je evenement.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in het bouwen van unieke watershows en special effects, kunnen we je helpen om een onvergetelijke opening te creëren die nog lang zal worden herinnerd door je gasten en bezoekers.

Grand

opening

get in touch – get in touch – get in touch – get in touch – get in touch – get in touch – get in touch –

Contact

Voor advies of informatie kunt u
contact met ons opnemen.

+31 (0) 180 42 62 25

info@jmrwaterworld.com

JMR Waterworld
Haven 28
2984 BR Ridderkerk

Routebeschrijving